Gast

Optimus Craft

Survival Werelden

World

De belangrijkste wereld is "The World". Hier is alles in survival opgebouwd en hebben we fantastische infrastructuur aangelegd! Het centrum van de kaart bestaat uit de hoofdstad die is ingedeeld in o.a. het Financieel District en Politiek Centrum. Als je dol bent op fantastische projecten, maar ook survival, is deze wereld geschikt voor jou!
In de standaard wereld gelden alle regels die hier te vinden zijn. De Nether en de End zijn onderdeel van deze map en heb je dezelfde inventories. Af en toe wordt er een nieuwe enderdragon in de end gespawnd of wordt deze herladen.

Freebuild

In de Freebuild Wereld mag je, vanzelfsprekend, vrij bouwen. Hier wordt minder gecontroleerd of je wel mooi bouwt. Deze wereld is voor iedereen Creative en is volledig vlak. Hier gelden dezelfde regels als in de gewone wereld (zie hier) en TNT is uitgeschakeld. Meestal worden hier de building contests gehouden en pixelart neergezet.

Creative

Sinds kort is de Creative Wereld weer beschikbaar gesteld. In tegenstelling tot de Freebuild Wereld is de omgeving wel realistisch en natuurlijk. Via de World Portals kan iedereen toegang krijgen tot de wereld, maar alleen als je bewezen hebt goed te kunnen bouwen mag je hier een project starten. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je hier een verzoek indienen.

De Belangrijkste werelden kun je ook live volgen op de Live Map

Hot Topics

Throwback

22-10, 21:51

Brent_

Baaack

25-6, 14:41

habenstone