Gast

Optimus Craft

Survival Server

Over Survival

De nadruk van Optimus Craft heeft lange tijd gelegen op de survival server. Sinds de oprichting in 2011 kenmerken wij ons met de unieke sfeer en de gezellige community. Om dit te waarborgen dien je een sollicitatie af te leggen om toegang te krijgen. Ingame met een stafflid of via het contactformulier zullen we beoordelen of je voldoet aan onze criteria. Dit is echter niet nodig als je alleen op de Minetopia of Minigames server wilt spelen. Regelmatig worden er geweldige events georganiseerd en hechte communityleden bouwen vriendschappen op voor altijd.

Het volledige lidmaatschap van Optimus Craft vereist dat je een forumaccount aanmaakt. Als volwaardig lid heb je toegang tot de verschillende evenementen en de survival server met alle achterliggende werelden.

World

De belangrijkste wereld is "The World". Hier is alles in survival opgebouwd en hebben we fantastische infrastructuur aangelegd! Het centrum van de kaart bestaat uit de hoofdstad die is ingedeeld in o.a. het Financieel District en Politiek Centrum. Als je dol bent op fantastische projecten, maar ook survival, is deze wereld geschikt voor jou!
In de standaard wereld gelden alle regels die hier te vinden zijn. De Nether en de End zijn onderdeel van deze map en heb je dezelfde inventories. Af en toe worden deze na aankondiging herladen.

Freebuild

In de Freebuild Wereld mag je, vanzelfsprekend, vrij bouwen. Hier wordt minder gecontroleerd of je wel mooi bouwt. Deze wereld is voor iedereen Creative en is volledig vlak. Hier gelden dezelfde regels als in de gewone wereld (zie hier) en TNT is uitgeschakeld. Meestal worden hier de building contests gehouden en pixelart neergezet.

Creative

Tot slot hebben we een creative wereld. In tegenstelling tot Freebuild is de omgeving wel realistisch en natuurlijk. Via de World Portals kan iedereen toegang krijgen tot de wereld, maar alleen als je bewezen hebt goed te kunnen bouwen mag je hier een project starten. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je hier een verzoek indienen.

Hot Topics

Throwback

22-10, 21:51

Brent_

Baaack

25-6, 14:41

habenstone