Gast

Optimus Craft

Staff

Optimus Craft Team

    Er komt veel kijken bij het beheren en onderhouden van een server en we hebben daarvoor ook een professioneel team opgesteld. Ons team bestaat uit uiterst gekwalificeerde, gemotiveerde en uiteraard enthousiaste spelers die al het beheer omtrent de server in handen nemen. Op deze manier garanderen we een hoge uptime, controle ingame en het behoud van de unieke Optimus Craft ervaring.

Staffleden

OptimusH

OptimusH

Oprichter | Beheerder | Website | Finance

Hey, ik ben Henry. In 2011 begon ik met de server Optimus Craft en heb het in de jaren zien uitgroeien tot wat het nu is. Ik richt me voornamelijk op het leiden, hosten, updaten en beheren van de server en website. Natuurlijk komt daar veel organisatiewerk bij kijken. Ik ben dan ook voornamelijk bezig met het werk achter de schermen en niet vaak ingame te zien. Deze community is een project dat ik met veel enthousiasme ben begonnen en hoop er nog veel plezier aan te beleven!
NYCrusher

NYCrusher

Admin | Forum | Planner

Hey, ik ben Bart. Ik ben Admin op Optimus Craft. Bij problemen of andere zaken kun je altijd bij me komen. Je kunt mij en de andere Admins herkennen aan de blauwe naam. Naast het Admin zijn regel ik ook andere zaken zoals de planning. Ik speel Optimus Craft al sinds de beginfase en heb nog steeds veel plezier met het spelen. Je kunt me uiteraard in-game opzoeken of via het Forum en Skype benaderen.
Boasz

Boasz

Survival | Minetopia

Hey, Ik ben Joël 19 jaartjes oud. Ik zit op de server sinds juni 2015 en ik ben sinds december 2015 ook Moderator. De meeste tijd dat ik online ben gebruik ik om te bouwen, maar als er problemen zijn, je een vraag hebt of gewoon wilt kletsen, is dat natuurijk geen probleem.
Brent_

Brent_

Minetopia | Survival | Factions | Website | Discord

Hey, mijn naam is Brent. Ik ben 16 jaar en ik ben stafflid op de minetopia server, Moderator op survival, en ik beheer de site, het forum en de discord server! Ik ben veel online, dus je zult me vaak kunnen vinden! Ook zul je me vaak zien op het forum. Heb je een vraag? Wil je iets mededelen? Of wil je gewoon gezellig praten? Dat kan via Skype, in-game of op het forum in een privébericht!.
ElectroMan_NL

ElectroMan_NL

Minetopia

Hey, mijn naam is Milan en ik woon in Vlaams-Brabant (België). Ik ben 14 jaar oud en speel al sinds begin 2016 op de server. Op 8 juli 2016 ben ik een trots stafflid geworden op de Minetopia server. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met gamen. Als je met een vraag zit kan je me altijd iets sturen op skype of ingame. Tot snel op Optimus Craft!
AeroShark333

AeroShark333

Developer

Hey iedereen, ik ben Abi! Ik ben 19 jaartjes jong en studeer Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Mijn hobby's zijn gamen, voetballen, programmeren, muziek luisteren en af en toe uitgaan. Ik ben sinds 23 september 2016 een developer bij OptimusCraft. Je zal me waarschijnlijk niet al te veel vinden in-game, maar voel je vrij om contact met me op te nemen voor hulp, problemen, bug-reports of als je ideëen hebt voor een plugin. See you around!
Timgvvv

Timgvvv

Admin

Hey hallo! Ik ben Tim en ik wil mij graag aan jou voorstellen. Ik ben een genietende speler op OptimusCraft en altijd in een voor een grap. Ik houd erg van het samen bedenken en opzetten van ideeën. Naast het bezighouden met OC, houd ik erg van de natuur en dan vooral alle dieren die erin leven. Hopelijk kom ik je eens tegen op de server om een gezellig praatje te houden!
Maydex_

Maydex_

Minetopia | Factions | ICT

Hi! Ik ben Maikel, 18 jaartjes jong en ik speel sinds 17 juli 2016 op Optimus Craft. Na 6 maanden actief deelgenomen te hebben aan de community, mag ik mijzelf sinds eind januari Moderator van Minetopia noemen. Op de server houd ik mij vooral bezig met het modereren en onderzoeken voor de server. Naast Optimus Craft heb ik verschillende hobby's, zoals wakeboarden en long boarden. Mocht je een vraag hebben, kan je mij ingame aanspreken of een PM sturen op het forum. Joejoe!
Staff

Jouw naam hier?

We zijn altijd op zoek naar ervaren, enthousiaste en getalenteerde spelers die iets bij willen dragen aan de server. We houden de mensen met potentie goed in de gaten en zullen ze na een tijdje benaderen. Als je denkt dat je geschikt bent en over genoeg tijd en motivatie beschikt, kun je altijd contact met ons opnemen!

Servers

Admins

OptimusH NYCrusher Timgvvv

OptimusH
Owner

NYCrusher
Algemeen
Beheerder

Timgvvv
Algemeen
Admin

Minetopia

Brent_ Vosje_

Brent_
Beheerder

Vosje_
Techniek

Survival

Brent_ Maydex_

Brent_
Beheerder

Maydex_
Techniek

Factions

Vosje_ Maydex_

Vosje_
Beheerder

Maydex_
Techniek

Minigames

Timgvvv

Timgvvv
Beheerder & Techniek

Forum

Maydex_ Brent_

Maydex_
Beheerder

Brent_
Moderator

Operations

Brent_ NYCrusher

Brent_

NYCrusher

Techniek

OptimusH AeroShark333 Brent_

OptimusH

AeroShark333

Maydex_

Hot Topics

Throwback

22-10, 21:51

Brent_

Baaack

25-6, 14:41

habenstone