Optimus Craft

Changelog 13.12.2017BerichtBrent_ / do 14 dec 2017, 00:00

Hallo iedereen,

Nadat we enige tijd offline zijn geweest vanwege een aantal technische dingen, zijn we weer online. We hebben ook gelijk een nieuwe update in de game gebracht!

Reports
Vanaf vandaag kun je net als op minetopia spelers in-game rapporteren voor verschillende dingen:
  • Schelden: Rapporteer iemand die veel scheld. Als iemand aan het schelden is met ernstige scheldwoorden of überhaupt aan het schelden is, rapporteer diegene dan. Lever een screenshot bij je report in! Dan kan het staffteam je report sneller behandelen!
  • Spammen: Is iemand aan het spammen? Dat kan erg vervelend en irritant zijn. Rapporteer diegene en stuur bij je report een screenshot mee! Dit is handiger voor het staffteam!
  • Hacken & Glitchen: Als iemand aan het hacken of glitchen is kun je diegene rapporteren. Indien mogelijk kun je hiervan een filmpje maken. Als dit niet mogelijk is kun je in sommige gevallen een screenshot maken. Bijvoorbeeld als iemand hoog vliegt. Stuur je screenshot met je report mee of als je benaderd wordt door een stafflid, naar een stafflid toe.
  • Ongepast Gedrag: Dit kan op vele wijze voorkomen. De meest gebruikelijke is via de chat bijvoorbeeld intimidatie op meerdere manieren. Rapporteer iemand indien je vind dat het ongepast is wat hij of zij doet. Maak hier een screenshot van indien mogelijk en stuur deze mee met je report mee.
  • Reclame & Recruiting: Reclame maken voor andere servers kan op vele manieren. Via de chat, boekjes, signs en vele andere manieren. Als je dit in de chat ziet of op een boekje, maak er een screenshot van en rapporteer diegene! Als dit op een sign ziet kun je dit bij een stafflid melden, of als je weet door wie het is geplaatst, een screenshot van de sign met de coördinaten erbij!
Let op dat je met een report altijd genoeg informatie mee stuurt! Bijvoorbeeld screenshots of misschien wel linkjes naar filmpjes! Dit kan helpen het proces te versnellen! Heeft iemand iets gedaan, maar heb je hier geen bewijs voor? Dan mag je diegene altijd rapporteren! Wij letten dan extra op dat persoon!
Let ook op dat je een minuut cooldown hebt op de report functie!

Mensen rapporteren doe je met /meld SPELER. Als je dit gedaan hebt en hebt gekozen waarvoor, moet je in de chat, met één bericht, achterlaten wat diegene heeft gedaan met het liefst een linkje naar een screenshot of een filmpje!

Een goede screenshot programma is ShareX!


Mocht je nog vragen hebben over de report functie of enig andere functie? Heb je een suggestie of wil je iets anders vragen? Dan kun je mij of iemand anders van het staffteam contacteren op discord, op skype (brentmoraal) of een privé bericht op het forum!

Veel speel plezier!

Groetjes Het Optimus Craft Staffteam
27-04-2016 ~ Optimus Craft gejoined
08-07-2016 ~ Moderator Minetopia geworden
03-09-2016 ~ Proef-Mod Survival geworden
06-08-2017 ~ Moderator Survival geworden
25-08-2017 ~ Site en Forum beheer geworden
25-08-2017 ~ Discord Beheer geworden
01-01-2018 ~ Minetopia Beheer geworden
01-01-2018 ~ Survival Beheer geworden
Avatar gebruiker

Brent_
Forummoderator
Forummoderator
 
Berichten: 1342
Onderwerpen: 85
Naam: Brent


BerichtTimgvvv / do 14 dec 2017, 16:53

Mooie uitleg Brent ;)

Nog even een opmerking over het gehele 'hack' gebeuren. Aangezien Xray helaas erg populair is bij spel verziekers, is het een goede zaak als we met zijn allen deze mensen zo snel mogelijk op het spoor komen! Daarom hopen wij, dat elk vermoeden van Xray gebruik van een speler, direct gemeld wordt bij een staflid. Dit kan via Skype, maar ook zeker via een ingame msg (private message: /msg NAAM Tekst). Vermoedens kunnen nooit te vroeg worden gemeld!
Wat was het een fantastische tijd! De herinneringen blijven voor altijd gekoesterd.
Avatar gebruiker

Timgvvv
Admin
Admin
 
Berichten: 517
Onderwerpen: 34
Naam: Tim

BerichtSATURNOSPEED / di 30 jan 2018, 14:07

oke bedankt voor de info
(trouwens ik ben nieuw hier )
Avatar gebruiker

SATURNOSPEED
Nieuweling
Nieuweling
 
Berichten: 1
Naam: SATURN


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers.


cron