Optimus Craft

Update Reclamebureau en RechtsspraakBerichtNYCrusher / zo 19 feb 2017, 13:04

Op 1 februari beloofden we steeds nieuwe updates uit te brengen. Vandaag is het weer tijd voor zo'n update. We hebben een lang geteste en een lang verwachte feature als toevoeging aan de game:

Reclamebureau

Misschien hadden jullie het al op onze Facebook gezien, maar we hebben sinds vandaag reclameborden in Minetopia. Deze borden zijn voor elke speler koopbaar en er kan vrijwel alles op gezet worden, van de nachtwacht tot een Coca-Cola reclame. Zelfs zogeheten gif's (korte filmpjes) zijn mogelijk om jouw reclame nog beter eruit te laten springen.

Als eerst moet je een plek hebben om de reclame aan te hangen. Bij het Bouwbedrijf kan je in je aanvraag specificeren dat jij een reclamebord wilt, ook de grootte van het bord is daarbij belangrijk. Op het bord wordt dan de lijm gesmeerd door de bouwer en je bent klaar om naar het volgende punt te gaan: het Reclamebureau.
Het Reclamebureau plakt de afbeelding (of gif) op jouw bord. Het Reclamebureau valt onder toezicht van de Gemeente Smilton Valley en wordt nu beheerd door Timgvvv. De kosten van zo'n bord zijn niet goedkoop, anders zouden de steden vol hangen met borden. De formule waarmee het berekend wordt is: €10.000,- + (lengte x breedte x €1.000,-). De €10.000,- zijn de standaardkosten die we rekenen per bord. Daarnaast betaal je nog €1.000,- per block.

Het bord uit onze foto op Facebook kostte (als je hem zou kopen) €106.000,-. Ook kun je misschien wel in de toekomst bij de Gemeente op speciale plekken reclame kopen! Ben creatief en probeer zo veel mogelijk mensen naar je winkel te lokken! Vergeet niet dat er ook nog een andere manier is, koop voor €30.000,- een icoontje op de Live Map, dan kunnen mensen je winkel niet missen!

Update Reclamebureau en Rechtsspraak
Foto uit onze Facebook-pagina met Coca-Cola reclame.

Rechtsspraak

Na toch een lange tijd hebben we een langdurige oplossing voor de rechtsspraak in beide steden gevonden. Na verschillende rechters en tevergeefse rechtszaak-pogingen, zijn we tot de oplossing gekomen dat Staff beslissingen neemt in rechtszaken. Dit omdat Staff altijd een onafhankelijk orgaan is en met het grote aantal leden dat zij heeft, zo eerlijk mogelijk recht kan spreken.

Je kunt je rechtszaak indienen bij Maydex_. Hij begeleidt jou en de spelers die betrokken zijn naar de rechtszaak en uiteindelijk het oordeel. Voor allerlei vragen kun je bij hem terecht, maar ons advies is altijd: Probeer eerst met elkaar het probleem op te lossen, door echt een goed gesprek te voeren en ga dan naar de rechter. Leren we allemaal van!

Dezer weken komen er nog een aantal spannende updates aan, dus stay tuned!
NYCrusher - Some people have to think in shadows so others can live in light.
Avatar gebruiker

NYCrusher
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 2754
Onderwerpen: 234
Naam: Bart

BerichtxMagikarp_ / zo 19 feb 2017, 13:36

spannund!
xMagikarp_
VIPoster
VIPoster
 
Berichten: 1003
Onderwerpen: 16
Naam: Koen

BerichtCuteSoftKitty / zo 19 feb 2017, 13:46

Super leuke updates!
CEO KvK & Medewerker Bank :D
Avatar gebruiker

CuteSoftKitty
Senior Poster
Senior Poster
 
Berichten: 94
Onderwerpen: 7
Naam: Femke

BerichtDancingKing_ / zo 19 feb 2017, 17:43

Leuke toevoeging die reclame! Zit al te wachten op de volgende updates :p
“The road to power is paved with hypocrisy, and casualties.”
Avatar gebruiker

DancingKing_
Senior Poster
Senior Poster
 
Berichten: 104
Onderwerpen: 6
Naam: Quint

BerichtINYRAGVWA / ma 20 feb 2017, 09:55

Nice :D
Update Reclamebureau en Rechtsspraak
21/02/2016 - 24/03/2018
Iedereen bedankt!
Avatar gebruiker

INYRAGVWA
OC Master
OC Master
 
Berichten: 700
Onderwerpen: 35
Naam: Valentijn


BerichtBrilletje / ma 20 feb 2017, 18:22

Maar waar wordt die rechtsspraak dan op gebaseerd? Hoe weten wij wat wel en niet mag en hoe wordt daar vervolgens op geoordeeld?
Brilletje
Ultimate Poster
Ultimate Poster
 
Berichten: 454
Onderwerpen: 72
Naam: Erik

BerichtBrilletje / do 23 feb 2017, 17:10

...?
Brilletje
Ultimate Poster
Ultimate Poster
 
Berichten: 454
Onderwerpen: 72
Naam: Erik

BerichtKingoftap / za 25 feb 2017, 14:31

Brilletje schreef:Maar waar wordt die rechtsspraak dan op gebaseerd? Hoe weten wij wat wel en niet mag en hoe wordt daar vervolgens op geoordeeld?


Alles mag er staan nergens regels geschreven zover ik weet :p
Gejoined op OC | 17-10-15 | Gestopt | 27-10-2017

Ook aan iets goeds komt een eind. De leukste server waar ik ooit op gespeeld heb. Server die niet te vervangen was. Helaas is het klaar.
Kingoftap
Epic Poster
Epic Poster
 
Berichten: 239
Onderwerpen: 29
Naam: Stef


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Bing [Bot]


cron