Optimus Craft

400ste donatie is goud waardBerichtNYCrusher / zo 24 sep 2017, 17:38

Na vele donaties door, vandaag, de zes jaren heen zijn we aangekomen bij de 400ste donatie! Een belangrijk mijlpaal dat zeker beloond moet worden!

MyrElamios heeft het besluit genomen om zijn derde donatie te maken, een wijs besluit want: Hiermee krijgt hij als bonus een verdubbeling van zijn donatie! MyrElamios heeft het pakket €40.000,- in-game MT geld gekocht. We zijn hier erg blij mee, zeker met elke donatie die gedaan wordt!

400ste donatie is goud waard
MyrElamios neemt zijn prijs in ontvangst van OptimusH

Speciale verjaardagsbonus

Om toch ons zes jarig bestaan een beetje te vieren kun je tot en met dinsdagavond 20:00 gebruik maken van de speciale bonus! Een aandenken dat jij tijdens de viering van ons zes jarig bestaan een donatie hebt gedaan, wat echt een topprestatie is! Doneren kan hier. Zorg terwijl dat je doneert je online bent én een plekje vrij houdt in je inventory, succes! De bonus is van toepassing op alle Minetopia donaties.

Maandelijks maken we veel onkosten voor het huren van de server, de website in de lucht te houden en verschillende technieken om de speelervaring nog beter te maken. Zonder alle donaties door de jaren heen zou dit niet lukken!

Bedankt Xander, en elke andere donateur die ons gesteund heeft!
NYCrusher - Some people have to think in shadows so others can live in light.
Avatar gebruiker

NYCrusher
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 2754
Onderwerpen: 234
Naam: Bart

Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers.


cron