Gast

Optimus Craft

Factions Server

Wat is Factions?

Faction is een synoniem voor het woord ‘Clan’. In Factions is het de bedoeling een groep samen te stellen van verschillende mensen, die samen een Faction vormen. Een Faction kan je zien als een stuk land dat in bezit is van de leden van een Faction. Elke Faction kan zijn eigen stukje land claimen, hierop kunnen alle Faction-leden vervolgens bouwen, vechten, gewassen verbouwen en nog veel meer! Helaas is het allemaal niet zo rooskleurig als het lijkt! Er zullen altijd andere Factions op de loer liggen om jouw Faction aan te vallen, te slopen, of jullie leden te vermoorden! Het is dus erg belangrijk dat je weet wie je vrienden en wie je vijanden zijn!
De wereld van Factions is een uitgestrekt gebied, bestaande uit honderden verschillenden natuurgebieden. In deze wereld zijn allerlei soorten blokken, ore’s, gewassen, dieren, planten en nog veel meer te vinden! Dit alles kan worden gebruikt bij de opbouw van een Faction, maar ook worden verkocht in de winkel. Met het verdiende geld kan er vervolgens gehandeld worden met andere Factions of items worden gekocht in de winkel. Vergeet niet, geld maakt vrienden.

Handige Informatie

Power, de sleutel tot succes. Het zogenoemde ‘Power’ is nodig voor het claimen van een stuk grond, essentieel dus! Tijdens het spelen ontvangt elke speler om het uur één Power, waarmee één Chunk (stukje grond) kan worden geclaimd. Het maximaal aantal Power per speler is 10, vergeet je Power dus niet te gebruiken!

Hot Topics

Throwback

22-10, 21:51

Brent_

Baaack

25-6, 14:41

habenstone