Optimus Craft

Het einde van Optimus CraftBerichtRareGamerNL / vr 11 mei 2018, 11:55

doezeldo schreef:k zit half te janken hiero joh optimus kan niet stoppen, het mag gewoon niet, optimus was de beste minetopia server die er was! beter dan iedere ander zelfs beter dan ddg. ik zou zo 50 euro betalen om nog 1 dag met alle geweldige mensen te kunnen spelen, het was zo verschrikkelijk leuk! iedere vrije en niet vrije minuut ging naar optimus! zoveel tijd heb ik gewoon rondgelopen zonder iets te kunnen doen maar toch had ik er plezier in! ik wil erg graag een SO doen naar iedere speler van OC!!!

Ik hoop eigenlijk heel erg dat er nog een mogelijkheid is dat iemand de server overneemt, de map weer heeft en dat heel optimus opnieuw zou kunnen beginnen. ik weet zeker dat ik met 1 skypje 50 mensen op de server zou kunnen halen! dus ik zou heel erg blij zijn als optimuscraft terug zou komen.


Ik wil dat wel doen alleen ik moet dan wel de map kunnen krijgen :P
RareGamerNL
Poster
Poster
 
Berichten: 12
Onderwerpen: 2
Naam: Job van der Veld

Berichtcookieppower / ma 21 mei 2018, 19:43

Vanaf de dag dat ik op de server ging tot aan nu, het einde, heb ik veel dingen meegemaakt. Veel lachen met gezellige mensen, het deelnemen aan veel leuke events, praten via skype of discord, af en toe nog de survival erbij meegenomen, veel gebouwd,veel geleerd, veel schoolwerk opzij gezet, veel overlegd, veel gemaakt, veel opgezet en ga zo maar door. Oftewel echt een fantastische tijd gehad. Nog steeds alle respect naar Henry, alle admins en staff, om het zo op te zetten, in tact te houden, maar ook om er zo een punt achter te zetten. En natuurlijk een bedankje naar de hele community die het zo geweldig heeft gemaakt. Optimus Craft, je zal nog wel een tijdje blijven hangen. Bedankt en de groeten van mij, uit een klein dorpje in het prachtige Twente. Veel succes allemaal nog in je leven en moge het beste je toekomen.
Explore. Dream. Discover.
Avatar gebruiker

cookieppower
Senior Poster
Senior Poster
 
Berichten: 83
Naam: Charlotte
Vorige


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Bing [Bot]


cron