Optimus Craft

Lancering Factions!BerichtTimgvvv / vr 22 dec 2017, 20:27

Na lange vergaderingen en goed overleg heeft het OptimusCraft-team al bijna een jaar geleden geconstateerd dat OptimusCraft toe is aan een nieuwe gamemode. Enige tijd later wisten we het zeker; Factions! Sinds juni dit jaar (2017) is het project van start te gaan. En nu, maanden later, is het dan zover! Factions is officieel te bespelen op OptimusCraft!

Wat is Factions?
Faction is een synoniem voor het woord ‘Clan’. In Factions is het de bedoeling een groep samen te stellen van verschillende mensen, die samen een Faction vormen. Een Faction kan je zien als een stuk land dat in bezit is van de leden van een Faction. Elke Faction kan zijn eigen stukje land claimen, hierop kunnen alle Faction-leden vervolgens bouwen, vechten, gewassen verbouwen en nog veel meer! Helaas is het allemaal niet zo rooskleurig als het lijkt! Er zullen altijd andere Factions op de loer liggen om jouw Faction aan te vallen, te slopen, of jullie leden te vermoorden! Het is dus erg belangrijk dat je weet wie je vrienden en wie je vijanden zijn!

Hoe begin ik?
Als je joint heb je in principe maar twee keuzes. Je start je eigen Faction óf sluit je aan bij een al bestaande Faction. Als je deze keuze hebt gemaakt, kan het echte avontuur beginnen! Vanaf nu kan je beginnen met het verkennen van de betoverende wereld!

Updates
Om Factions alsmaar leuker te maken, staan er al verscheidene Updates op de planning! Binnenkort zal de allereerste Shop geopend worden, zullen er speciale 'Crates' worden toegevoegd en zullen er nieuwe rangen (ranks) beschikbaar zijn!
Heb jij nog een leuk idee? Laat het gerust hieronder achter, of plaats je idee hier: viewforum.php?f=18

Nog geen idee wat Factions is? Dit kun je verwachten:

Lancering Factions!

Lancering Factions!

Lancering Factions!

Dankwoord
Bij het bouwen, samenstellen en opstellen van Factions hebben we erg veel hulp gehad, bedankt hiervoor! Speciaal willen wij de volgende spelers (extra) bedanken voor hun bijdrage: KingOfTap, Timtie, X_Zoetje_X, CuteSoftKitty en natuurlijk niet te vergeten, het gehele staffteam!
Wat was het een fantastische tijd! De herinneringen blijven voor altijd gekoesterd.
Avatar gebruiker

Timgvvv
Admin
Admin
 
Berichten: 515
Onderwerpen: 34
Naam: Tim

BerichtCuteSoftKitty / za 23 dec 2017, 15:19

Super leuk (: Leuk dankwoordje :p
CEO KvK & Medewerker Bank :D
Avatar gebruiker

CuteSoftKitty
Senior Poster
Senior Poster
 
Berichten: 94
Onderwerpen: 7
Naam: Femke

BerichtKingoftap / za 30 dec 2017, 17:15

Bouwen was lache
Gejoined op OC | 17-10-15 | Gestopt | 27-10-2017

Ook aan iets goeds komt een eind. De leukste server waar ik ooit op gespeeld heb. Server die niet te vervangen was. Helaas is het klaar.
Kingoftap
Epic Poster
Epic Poster
 
Berichten: 239
Onderwerpen: 29
Naam: Stef


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers.


cron