Optimus Craft

Instorting mijnenBerichtNYCrusher / za 11 maart 2017, 15:36

Copperdale - Bewoners melden bij de gemeente van de stad dat de mijnen zouden zijn ingestort. Onduidelijk is of dit een goed ding of slecht ding is volgens de gemeente. Burgers melden dat er nieuwe ore's naar boven zijn gekomen en dat er weer volop gemijned kan worden.

De mijnen zijn ingestort. De bewoners van Copperdale werden vandaag rond 14:00 opgeschrikt door een beving van wel 4,7 op de schaal van richter. Er zijn geen scheuren in huizen of andere schade bovengronds gemeld. Volgens deskundigen is het veilig om te mijnen, maar er kunnen nog oude gangen zitten.

De kans ligt nu aan mijnwerkers om weer aan de slag te gaan. Om zo weer volop mineralen te verkopen en winst te maken! Inmiddels is er een weg gemaakt richting de nieuwe mijnen en kan er gemijnd worden.
Veel mijnwerkers klaagden afgelopen weken dat de mijnen compleet leeg waren. Ook moesten er significant meer reddingsoperaties gedaan worden voor mensen die vast zaten in de mijn. Volgens sommigen een stijging van 331%. Dit komt door alle oude mijngangen die er waren en tegen elkaar waren. Dat is nu dus opgelost door de instorting.
NYCrusher - Some people have to think in shadows so others can live in light.
Avatar gebruiker

NYCrusher
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 2754
Onderwerpen: 234
Naam: Bart

Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers.


cron